Pirr i magen

Idag åker vi till Turkiet så vänta er inte blogginlägg det var bara det


Haha


Godmorgon Godmorgon

Godmorgon Godmorgon alla läsare jag måste bara säga en sak DET ÄR TRÅKIGT MED SOMMARLOV det var bara det, men imorgon åker vi till Turkiet och det blir inte tråkigt kan jag lova, fast det är lite läskigt att flyga tycker jag. Aja Hej Då!

Snart snart snart

Snart snart snart ska vi åka till Turkland (Turkiet) det ska bli så kul men jag kanske inte skriver så mycket då. Vi åker på fredag och är där i ca en vecka. Som jag sa jag kanske inte skriver då men när vi kommer hem ska jag bommba bloggen med bilde. Jag har inget mer å skriva så Hej Då för nu!

<3

Jag älskar min syster <3

Jag vill ha min pizza

Hej kära söta vackra bloggläsare :)
Min pappa är och klipper sig och när han kommer hemm ska jag få pizza men han dröjet så jäkla länge! Jag kommer dööööööööööö....
Då vare inge mer jag ville att min syrra skulle skriva åt mig, hejdå!

Han överdriver


Godmorgon mirakel

Godmorgon imorse skedde ett mirakel jag vaknade kl8 det är värkligen coolt och jag drömmde att jag bygde världens största vattenruchelkana men nu har jag slut på ord så tack å hej leverpastej

Johan Glans


Jonas Gardell


Kesha-your love is my drug och Blah blah blah


Var medvetna om det

Var medvetna om det att jag inte kommer skriva mycket jag lägger in mer musik och videos men jag orkarr inte skriv och desutom så ska jag ta hand om min söta bror idag men här är två låtar som tröst


Jag är med i en tävling!

Gå in på den här sidan
http://bruudar.blogg.se/2010/june/tavling-googiebag.html#comment

jag är med i en tävling!


" Jag är med är med i utlottningen av en goodiebag hos Sara"

Musik Tips!


Hej alla läsare här är ett musik tips från min bästa vänns lillasyster Meja

Jonas Gardell


Han är knäpp. Till alla som sett Sagan om Ringen

Godmorgon

Godmorgon alla läsare Ja eftersom det är sommarlov så hinner jag inte skriva men jag försöker men Hej Då Då

Daniel Westling är lik Boxer Robert

Daniel Westling är lik Boxer Robert ni vet han som är på reklamen för boxer tv grejsimojsgrejen

Sagan om Orcher och Urük-hai


Ledsen men det är sommarlov

Ledsen men det är sommarlov så jag skriver inte så mycket och det kommer jag inte göra heller för jag är för upptagen. Iallafall idag har jag städat mitt rum och rensat ut minst hundra saker och samtidigt kollat på sagan om ringe. Jag drömmer ganska mycket om sagan om ringen och här om natten hadde jag en läskig dröm om urük-hai och orcher men jag orkar inte skriva så jag gör en videoblogg om det istället.

Orkar igentligen inte skriva

Orkar igentligen inte skriva men jag vill skriva varje dag för det blir tråkigt anars och jag vill inte att ni inte kan läsa men aja. Idag har jag lekt med min kompis och min granne men sen har jag inte gjort nåt mer så jag har igentligen inget att skriva men jag gör det ändå men nu orkar jag inte skriva mer så Tack Å Hej Leverpastej!

En ok dag idag

Det var väldigt roligt idag, jag lekte med en kompis och vi ska leka imorgon oxå så jag kanske inte hinner skriva men jag ska försöka. jag har inget mer att skriva så jag får göra det imorgon
                                         Tja!

Shopping

 Idag efter avslutningen åkte jag, mamma och min syrra till Stockholm City och shoppade. Jag köpte en bekini för 50kr och en hatt för 59,50 här är två bilder.

Sköna Sommarlov

Sommarlov
Sommarlov,
Solen lyser skönt,
Sommarlov,
Gräset är så grönt,
Himlen blå vill jag nå,
När jag fångas,
Utav vinden,
Sommarlov,
Sköna sommarlov


Råd till dej och mej
Nu kan man äntligen andas ut,
För nu är äntligen vintern slut,
Det börjar äntligen ordna sig,
Och allt är grönt mellan dej och mej,
För vintern har varit allt för lång,
Och luften är fyld av fågelsång,
Och det som det mästa handlar om,
Det kanske bara sker en endaste gång.

Oboy!
Oboy! Vilket vakert väder solen skiner idag,
Oboy! Inga tunga kläder behövs å det gillar ja,
Så upp och hoppa det är sol idag,
Och en sån da kan man inte ligga och dra,
Nej lämna idet och häng med mig ut,
För sommarn kommer nu är vintern slut.







Äntligen

Äntligen är det sommarlov det är bara så skönt, jag längtar värkligen tills vi ska åka till Turkiet jag ska skriva en lista på vad jag ska ha med mig. Jag bloggar om den sen för nu måste min syrra blogga.
                      Tja!

Blommor

Nu har jag precis kommit hem från blommafären. Ni förstår jag köpte blommor till 3lärare för att ge imorgon på avslutningen, då tror jag de blir glada.  Jag vill inte skryta men jag har väldigt bra blomsmak här är en bild.

Sista riktiga dagen i skolan

Idag var det sista riktiga dagen i skolan för imorgon börjar vi 08:10 och sen har avslutning. Det är bara så skönt för sen har vi somarlov i 9veckor.

Shofija-Fly Away


Så jävla bra

Bamse

Nu sitter jag här med min lillebror och kollar på Bamse världens starkaste björn. Min lillebror var så lesen och han blir glad om han får kolla på film på datorn. Så jag låter honom se det. Jag är så snäll.
                      Bloggar mer sen Tja

Snart Sommarlov

Hej alla bloggläsare snart är det sommarlov det ska bliså skönt och jag har redan bästemt vad jag ska göra de två första veckorna. På midsommar ska jag och min familj åka till Turkiet och det ska min kompis oxå göra men vi vet inte om vi kommer träffas där.

Årkade inte

Sorry att jag inte bloggade igor men jag orkade inte aja. Det gick väldigt bra förutom att min överläpp flytade sig åt sidan. Talang tävlingen gick oxå bra, min syrra vann och pricet var en 200g chocklad Marabo Kaka. Jag har inte mycket mer att skriva och jag orkar inte för nu ska jag hoppa studsmatta.
          
                              Bloggar mer sen Hej Hej

Gymnastik igen

Igår var det gympa och det är det idag oxå. Och gissa vi ska lära oss dansa bugg urtråkig gympa lektion. Jag raporterar mer ikväll men idag ska jag göra diplom till klassfesten. Ses sen!

Och den här


Den här är oxå bra


Väldig bra mening med låten


Börjar tio+Tårtkalas+Klassfest och dan efter Tacos

Ja som det står i rubriken Börjar tio+Tårtkalas+Klassfest och dan efter Tacos. Det är härligt att leva i en sån härlig värld med så många underbara mäniskor. Aaa det var bara det jag ville skriva så Tja Då!

Tandläkaren

Det gick väldigt bra hoss tandläkaren och jag har en ny tid på fredag kl16:15 för att jag hadde gropar i en tand och det är inte för att jag inte sköter dom bra det är för att mina tänder växer så.






                          Hej Hej

Äkliga smörbollar

Hej idag har det varit väldigt bra. På fritis bakade vi rulltårta till fredag och några blel så suktade så att de bakade chokladbollar med de hadde inte ens hälften av vad som behövdes så det blev vad jag kallar Smörbollar. Och vet ni varför? Jo för att de hadde i 350g smör men man skulle bara ha 100g så det blev väldigt äkligt.



                       Tja då!

Jobbig vecka

Den här veckan kommer bli jobbig men lite bra. Vi kommer ha gymnastik två gånger i rad, men på fredag börjar vi 10:00    Jag bloggar när jag har kommit hem från tandläkarn som jag ska gå till sen.


                   Tja

Inte nån speciell dag idag

Det har inte varit nån specill dag idag, inte dålig inte bra 50/50 kan man säga. Vi planerade våran klassfest som vi ska ha på Fredag kväll. Jag är med i programgruppen och vi bästemm : Tävlingar gör Diplom till de som vinner och sånt. Inte för jag tror att ni bryr er men er men aja iallafall. Min syrra ska åka till körsön med sin klass så jag slipper henne. Nu innan jag kom hem var jag på piknik med min lillebror och med hans dagis, det var typ nån gemensam avslutnings grej tror jag, och jag hadde inget att göra så jag följde med. Men sen ville han gå hem och hoppa studsmatta så jag gick oxå hem och här är jag. Jag bloggar mer i morgon och jag hoppa att det blir en mer intresant dag.


                            Tja

Bäst asså!

Jag och mina kompisar gick till golfängarna för att fira nationaldagen och det var jätteroligt. Man fick jätte mycket gratis saker te.x. glass, godis, jordgubbar, vattenmelon, 10% rabatt på typ ost, tandborste och tandkräm, spel, ballonger, dricka, badboll och penna. Ja jag tror det var nästan allt. Jag har inte mycket mer att skriva så jag bloggar mer imorgon.



                                      HejDå!

Bästa dagen!

Den här dagen är klart bäst för jag älskar verkligen Sveriges nationaldag, det är bara så kul. Och ni tror säkert att det är för att det finns ett tivoli där, ja det är lite därför men oxå för att man kan ha piknik med sina vänner som jag ska ha. Jag bloggar mer ikväll.










                          Tja

Godkväll

Godkväll alla läsare idag har varit en ganska bra dag. Jag har hoppat studsmatta med min granne och hennes kompis. Men jag har oxå kollat på första delen av Sagan om Ringe, jag bara älskar den filmen och det som är bra är att jag inte tröttnar på den filmen. Även fast jag har sätt den flera gånger så är det ändå som om det var första gången. Men nog skrivet om mig, jag vill gärna veta vad ni tycker om? Och jag vill gärna veta vad ni tycker om min blogg. Snälla var ärliga och Snälla tipsa många om min blogg.

Godmorgon

Lördag den 5/6  08:20

Jag har inte mycket att skriva men jag gör ett snabt inläg ändå. Vad tror ni kommer hända i Wild Kids idag?  Och vad tror ni kommer hända i Merlin? Nu när kungen har gift sig med ett troll och allt?

Mr cool


En av mina favorit filmer är Sagan om Ringen och när jag sökte på det kom den här upp. Jag tycker faktiskt att den är bra och Aragon är faktiskt cool.

Min söta lillebror

Här är en bild på min söta lillebror när han spelar gitarr. Han bad faktist om att få vara med på min blogg!^^ 

Hej Hej!

Jag tycker Salem Alfakir Sulle Vunnit han hadde åtminstonde kommit till final


En bra låt



Ajj mina händer värker

Hej hallå!  Min dag idag har varit ganska bra i det stora hela, jag hadde 44/45 på provet i geografi. På klubben så målade jag och några kommpisar och när vi hadde målat klart så skulle vi tårka bordet och du gick en hem och hon tårkade inte äns där hon hadde suttit. Så vi tårkade hennes plats och vi blev så inne i det så vi städade hala rumet, jag dammade till och med lamporna. Det var bara jag Moa Mirjan sen gick Mirjan hem och då hjälpte Betty till. Klubben skulle sluta 16:00 men vi gick 17:00 Vi jobbade längre en 1 1/2 timme (en och en halv timme)




                 

God morgon!

God morgon alla läsare tänkte bara göra ett snabt inläg nu på morgonen. Aja jag hoppas ni har det bra jag gör ett inläg sen efter skolan och berättar hur min dag har varit.  





                        Tja då 

kolla in!

Ni måste bara kolla in min syrras blogg den är cool (tycker jag) Jag vet inte vad ni tycker men kolla in den ändå.

Den heter: inmyshadow.blogg.se

sorry!

Hej alla läsare jag är lesen att jag inte har skrivit men jag tröttnade. Aja nu ska ni ialla fall få läsa lite.

RSS 2.0